Följ AlltidGrillat på facebook

Följ AlltidGrillat.se på Facebook (@alltidgrillat) och få alla uppdateringar, nya recept och nya guider länkade direkt i ert flöde! I övrigt läggs inte speciellt mycket upp där, men det är ett enkelt sätt att se om något nytt lagts upp, istället för att sitta och ”refresha” alltidgrillat.se var 5e minut. För det gör ni väl?

”Vi” blir framöver ”jag”

En del har frågat vilka dessa ”vi” är i alla texter på alltidgrillat.se, hur många vi är osv osv.
Det har varit lite ofrivilligt vilseledande, användandet av ”vi”, när det främst är JAG, Alexander Sandberg, som sitter bakom tangentbordet för det mesta av innehållet på alltidgrillat.se. Tanken var alltid från början att alltidgrillat.se inte skulle vara personlighetsfärgad, utan en ganska saklig informationsdatabas samt receptmotor för grillning. Dessutom är jag inte ensam bakom exakt all information och alla recept, så ”vi” kändes lämpligt. Men, med tanke på att positiv feedback har ökat i takt med att jag smugit in mer och mer av min egen personlighet och passion i allt innehåll så ger jag mig.

”Vi” blir ”jag” framöver!

Varför nämna det i detta inlägg? För att om man inte kan få nog av den personliga touchen bör man absolut följa AlltidGrillat på Instagram (@alltidgrillat)!

AlltidGrillat på Instagram

AlltidGrillat på Instagram - Lite personligare, lite roligare!
På Instagram får man betydligt mer frekventa uppdateringar och små tips lite innan de dyker upp här på alltidgrillat.se. På Instagram kan ni även följa all ”vardagsmat” jag grillar nästan dagligen och lite andra tokigheter jag får för mig att prova på grillarna. En del bilder och filmklipp från event och cateringuppdrag kan också dyka upp vid något enstaka tillfälle.
Vi ses på sociala medier!