Alltid Grillat är kvalade till Grill & BBQ-SM i Alingsås 14-15/6 2019!
Alltid Grillats Alexander Sandberg tillsammans med Pierre Jonsson ställde upp med laget Plain&Simple BBQ i den av kvaltävlingarna som hölls i Stockholm 4/5-2019, där vi mot extremt tufft motstånd lyckades med en 3e placering som tar oss direkt till finalen. Kul att notera att vi även mäktade med 4:e högsta totalpoäng i hela kvalet! Inte alls dåligt med tanke på skrala förberedelser och sådant välrenommerat motstånd med SM-, EM- och VM-vinnare!
Till finalen ansluter även Martin Malmqvist, som tyvärr inte kunde medverka i kvalet!

Självklart representerade vi med stolthet de fantastiska grillarna från PK Grills i kvalet, och kommer så även göra i finalen!
Suveränt kol från South Side BBQ i Stockholm (https://www.southsidebbq.se) gjorde också livet lättare!

Tack till Ica Maxi Stormarknad Örebro

Vi vill passa på och rikta ett stort tack till Ica Maxi Stormarknad Örebro som tillhandahöll oss med suveräna råvaror, både för den lilla träning vi hann med men också för själva kvalrätterna. I kvaltävlingen fick man annars endast några huvudråvaror på plats, så bidraget var extremt uppskattat.

Var med och stöd vägen till SM-guld!

Nu börjar den riktiga tävlingen! Naturligtvis siktar vi på att ta hem titlar i alla kategorier, men vi behöver hjälp för förberedelserna och tävlingen!
Vid intresse att synas eller på något sätt bidra i samband med Plain&Simple BBQ, Alltid Grillat och Grill-och BBQ-SM, kontakta oss!