Hur man kan stycka kycklingvingar (Buffalo wings)

Stycka kycklingvingar kan man göra på lite olika sätt, men resultatet brukar bli snarlikt. Innan någon irriterar sig på exakt var denna guide placerar klyvpunkterna så kan vi väl säga att man alltid ska kika på flera källor innan man bestämmer sig för ”sin” metod! Varför ska de klyvas ännu mer? Kycklingvingar säljs ofta hela … Continued

Hur du förbereder kamben eller revbensspjäll för grillning

Ta bort hinnan från Kamben eller revbensspjäll Kamben och revbensspjäll är godast grillade och sköter sig nästan själva i grillen med rätt förberedelser och grillteknik! Ett enkelt och idiotsäkert recept för hur du grillar revbensspjäll eller kamben hittar du här. Innan de landar på grillen bör du dock ha tagit bort hinnan som täcker bensidan på … Continued

Hur du klyver en spatchcock chicken (”spatchcocka” kyckling)

Spatchcock kyckling Spatchcock kyckling ser man allt oftare på grillar. Innan den landar på grillen måste den dock klyvas. Vi visar hur! Varför ”spatchcocka” kycklingen? Klassisk så kallad spatchcock chicken är en styckningsvariant av kyckling där ryggraden på fågeln klyvs bort helt. Man kan då ”vända ut” kycklingen och få en jämnare och snabbare tillagning. Du kan … Continued

calendar_todayBoka nu!