Catering & Event
Grillrecept
Grillguider
Alltid Grillat - Catering & event
Alltid Grillat - Catering & event
restaurant
Catering
whatshot
Event & Kurser
description
Recept
info
Guider
kitchen
Styckdetaljkunskap
e-post
telefon
calendar_today
boka nu
Alltid
grillats
guider
Hoppa direkt till...
metodik
begrepp
livsmedel
prylar
Guider för grillen av Alltid Grillat - Catering & event
Grillmetoder
Att bryna perfekt, Maillardreaktionen och karamellisering
Ställ in temperaturen i klotgrillen
Grillning, rökning och barbecue – smaken av rök
Reverse sear, att bryna i efterhand
Indirekt grillning för skonsam, mer kontrollerad och långsam grillning
Direkt grillning när det ska gå snabbt och hett
50/50-metoden för både direkt och indirekt grillning
Cirkelmetoden för bakning och pizza på grillen
Snakemetoden för grillning under lång tid
Begrepp inom grill och BBQ
Att bryna perfekt, Maillardreaktionen och karamellisering
Reverse sear, att bryna i efterhand
Livsmedelshantering
Hur man kan stycka kycklingvingar (Buffalo wings)
Hur du förbereder kamben eller revbensspjäll för grillning
Hur du klyver en spatchcock chicken (”spatchcocka” kyckling)
Tillbehör och prylar
Grillar – olika typer och hur du väljer grillmodell
calendar_today
Boka nu!
Alltid Grillat - Catering & event
Boka / kontakta Alltid Grillat
Boka catering/event
face
Namn
email
E-post
ring_volume
Telefon
event
Datum och tidpunkt
people
Deltagarantal
location_on
Plats (om möjligt)
message
Meddelande
Kontakt
phone
070 446 16 60
email
info @ alltidgrillat . se
location_on
Skärmartorp 18
71993 Vintrosa
Skicka
Stäng